Davines

In al deze producten is Roucou olie verwerkt, olie van de vruchten van de orelaanboom. De vruchten komen voor in het Amazone gebied. Roucou olie zorgt al met al voor gehydrateerd glanzend, pluisvrij haar dat beschermt is tegen de zon en zorgt ook nog eens dat je (geverfde) haarkleur mooi blijft. De olie ruikt dan ook verslavend en lekker.

* Vrij van sulfaten en parabenen
* Direct zachter haar
* Roucou olie beschermt en ontwart het haar

OI oil:

De multifunctionele haarolie maakt je haar goed doorkambaar. Het heeft een beschermend an anti pluis effect wat het drogen van je haar versneld. Wanneer je de olie op droog haar gebruikt heeft het een glanzende werking. Het voedt het haar waardoor het zacht en gezond aanvoelt. Tevens beschermd het product het haar tegen invloeden van buitenaf en heeft het een pluisvrije werking.

OI Conditioner:

Davines OI Conditioner is een rijke conditioner die bijzonder geschikt is om het haar uitzonderlijk zachtheid, glans en volume te geven.

OI Shampoo:

De Davines OI shampoo is een delicate en rijke shampoo die net als de conditioner bijzonder geschikt is om het haar uitzonderlijk zachtheid, glans en volume te geven.

OI Oil all in one milk:

Is een veelzijdig leave-in spray voor alle haartypes. Rijk en voedend als creme, het is een leave-in, ontklitter en hitte beschermer.

OI Hair butter:

Davines OI Hair butter is een haarboter die het haar intensief voedt. Maakt het haar zijdezacht en glanzend doir het bestrijden van kroes.
Afspraak maken